• Βασικό Πακέτο:

  8,06 €
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 4 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  5 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 4 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 4. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPhone 4

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι του iPhone 4; Σας έπεσε το iPhone 4 και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPhone 4 στις γωνίες και το πίσω καπάκι δεν κάθετε καλά; Έχει σπάσει το πίσω καπάκι του iPhone 4; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 4 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPhone 4 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

To iPhone 4 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το πίσω καπάκι του iPhone 4.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το το καπαάκι του iPhone 4.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPhone 4 και δεν κάθετε καλά το πίσω καπάκι.
 • Η εμφάνιση του iPhone 4 δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 4 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές του iPhone 4 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP