• Βασικό Πακέτο:

  47,57 €
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 5s με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2-4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 5s και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 5s. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPhone 5s

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι του iPhone 5s; Σας έπεσε το iPhone 5s και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPhone 5s στις γωνίες και το πίσω καπάκι δεν κάθετε καλά; Έχει σπάσει το πίσω καπάκι του iPhone 5s; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 5s ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPhone 5s γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

To iPhone 5s χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το πίσω καπάκι του iPhone 5s.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το το καπαάκι του iPhone 5s.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPhone 5s και δεν κάθετε καλά το πίσω καπάκι.
 • Η εμφάνιση του iPhone 5s δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5s είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές του iPhone 5s η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP