• Βασικό Πακέτο:

  76,61 €
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2-4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPhone 6s Plus

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι του iPhone 6s Plus; Σας έπεσε το iPhone 6s Plus και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPhone 6s Plus στις γωνίες και το πίσω καπάκι δεν κάθετε καλά; Έχει σπάσει το πίσω καπάκι του iPhone 6s Plus; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

To iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το πίσω καπάκι του iPhone 6s Plus.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το το καπαάκι του iPhone 6s Plus.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPhone 6s Plus και δεν κάθετε καλά το πίσω καπάκι.
 • Η εμφάνιση του iPhone 6s Plus δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές του iPhone 6s Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP