• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone SE με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2-4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone SE και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone SE. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPhone SE

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι του iPhone SE; Σας έπεσε το iPhone SE και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPhone SE στις γωνίες και το πίσω καπάκι δεν κάθετε καλά; Έχει σπάσει το πίσω καπάκι του iPhone SE; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPhone SE ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPhone SE γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

To iPhone SE χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το πίσω καπάκι του iPhone SE.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το το καπαάκι του iPhone SE.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPhone SE και δεν κάθετε καλά το πίσω καπάκι.
 • Η εμφάνιση του iPhone SE δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone SE είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές του iPhone SE η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP