Στην repairpro θέλοντας να δώσουμε τις καλύτερες τιμές στον πελάτη προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά μέσω τον courier που συνεργαζόμαστε για επισκευές άνω των 68€ καθαρής αξίας (smartphone, tablet, laptop) και επισκευές άνω των 95€ καθαρής αξίας (ρομπορικής σκούπας, Υπολογιστή, Scooter). Σε περιπτωση επισκυης με αξια λιγότερης από τις παραπάνω τιμές καθαρής αξιας τα μεταφορικα επιβαρυνουν τον πελάτη. Το κόστος των μεταφορικών ξεκινά απο τα 7 ευρώ με maximum τα 15.

Η repairpro συνεργάζεται με την ACS για την παραλαβή και παράδοση των συσκευών σας καθώς και των προϊόντων μας. Το χρονικό παράδοσης του δέματος είναι μεταξύ 1-3 ημερών ανάλογα με τον μέρος διαμονής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μας μας για περισσότερες πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της repairpro το κόστος της επιστροφής βαρύνει την repairpro και ο πελάτης δεν θα χρεωθεί την μεταφορική. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνετε με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. 

Παρατηρήσεις

Η repairpro δεν ευθύνεται για την καταστροφή του προϊόντος που έχει προκληθεί από κακή μεταφορά της εταιρίας courier ή από κακή συσκευασία του πελάτη.

Η repairpro διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική αποστολής, παραλαβής και επιστροφών της, αναρτώντας τους νέους όρους και προϋποθέσεις στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση επαναλαμβανομένων επιστροφών ή σε περίπτωση που η repairpro, κατά την κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής η δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω οροί και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν ή συσκευή του πελάτη παραβαίνει τους όρους επιστροφών (έχει σημάδια, πρόβλημα με υγρό και σε περίπτωση επισκευής  έχει διαφορετικό πρόβλημα από το αρχικό) αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν δεχτείτε την επισκευή της συσκευής σας επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κώστα Βάρναλη 4, Περιστέρι 121 32
Τηλ: 210 29 26 900
[email protected]
www.repairpro.gr
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:30-20:00
Τρίτη: 09:30-20:00
Τετάρτη: 09:30-20:00
Πέμπτη: 09:30-20:00
Παρασκευή: 09:30-20:00
Σαββάτο : 09:30-15:30
Κυριακή: Κλειστά
TOP