• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος του Laptop, ενημέρωση για το κόστος και επισκευή κατόπιν συμφωνίας.
 • Χρόνος:

  2 - 5 ημέρες
 • Εγγύηση:

  3 - 12 μήνες
  Η εγγύηση της επισκευής εξαρτάται με την κατάσταση του laptop και έχει να κάνει μόνο με την συγκεκριμένη επισκευή. Η εγγύηση δεν καλύπτει υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επισκευη βλαβης απο υγρο σε Laptop

Έπεσε νερό στο Laptop ή κάποιο άλλο υγρό; Πρέπει αμέσως να κλείσετε την συσκευή σας και να το φέρετε  για άμεση επισκευή στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την βλάβη από νερό στο Laptop γρήγορα και οικονομικά με 3-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει πέσει νερό ή άλλο υγρό στο Laptop.

Εγγύηση:

Η Εγγύηση που προσφέρουμε για βλάβη από νερό στο Laptop είναι με 3-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εγγύηση περιλαμβάνει την επισκευή και το ανταλλακτικό εφόσον χρειαστεί που χρησιμοποιήθηκαν στο Laptop. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επιπλέον πληροφορίες:

Η βλάβη από νερό πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Πρέπει να κλείσετε το Laptop και να μην προσπαθήσετε να το φορτίσετε ή να το ανοίξετε. Το να το τοποθετήσετε σε ρύζι δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ακόμα και αν η συσκευή λειτουργεί, είναι 100% σίγουρο ότι στο μέλλον θα σας βγάλει πρόβλημα μεγαλύτερο και ίσως και μη επισκευάσιμο. Ειδικά αν έχει πέσει νερό θάλασσας μπορεί να κάνει διάβρωση στο Laptop ακόμα και την πρώτη μέρα.

TOP