• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση βάσης σύνδεσης Huawei Honor 8X με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1 ώρα - 1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei Honor 8X και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei Honor 8X. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Huawei Honor 8X

Δεν φορτίζει το Huawei Honor 8X; Δεν ‘πιάνει’ καλά η βάση σύνδεσης; Δεν Αναγνωρίζει Huawei Honor 8X ο υπολογιστής σας; Βλεπεται ότι η βάση συνδεσης του Huawei Honor 8X είναι σπασμενη; To Huawei Honor 8X φορτίζει με διακοπές ή αποσυνδέετε από τον υπολογιστή σας; Για άμεση επισκευή της βάσης σύνδεσης του Huawei Honor 8X ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την βάση σύνδεσης στο Huawei Honor 8X γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

To Huawei Honor 8X xρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το Huawei Honor 8X δεν αναγνωρίζεται από τον Υπολογιστή σας.
 • Το Huawei Honor 8X δεν φορτίζει.
 • Το Huawei Honor 8X δεν φορτίζει σωστά.
 • Το καλώδιο δεν κουμπώνει στην βάση σύνδεσης του Huawei Honor 8X.
 • Η βάση σύνδεσης του Huawei Honor 8X είναι σπασμένη.
 • Όταν συνδέετε το Huawei Honor 8X στον υπολογιστή σας χάνει την σύνδεση από μόνο του

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei Honor 8X είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η βάση σύνδεσης του Huawei Honor 8X δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, ακόμα η μητρική πλακέτα στο Huawei Honor 8X. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει το Huawei Honor 8X θα σας ενημερώσει για την βλάβη.

Επικοινωνία

Κώστα Βάρναλη 4, Περιστέρι
[email protected]
2102926900
Δ.-Π. : 09:30-20:00
Σ. : 09:30-15:30

Η RepairPro EINAI ανεξάρτητο Service και δεν συνδέεται με καμία εταιρία κατασκευής προϊόντων τεχνολογίας.. Όλα τα λογότυπα και ονομασίες των εταιριών είναι ιδιοκτησίας τους. Σε περίπτωση επισκευής της συσκευής σας από εμάς που είναι ακόμα εντός εγγύησης ακυρώνει την εγγύηση κατασκευαστή. Αν η συσκευή σας έχει υποστεί βλάβη με δική σας υπαιτιότητα (σπάσιμο, νερό, υγρό, μη επίσημη rom,κτλ) αυτομάτως ακυρώνεται και η εγγύηση κατασκευαστή.

TOP