• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Αντικατάσταση ή επισκευή κεραίας Wi-Fi με νέο OEM ανταλλακτικό και πλήρης έλεγχος καλής λειτουργίας.
 • Χρόνος:

  1-3 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 7 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  3-6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 7 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επισκευη κεραιας Wi-Fi iPhone 7 Plus

To Wi-Fi στο iPhone 7 Plus έχει χαμηλό σήμα συνέχεια; Δεν μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα; Χάνει και ξαναβρίσκει την σύνδεση του; To Wi-Fi στο iPhone 7 Plus δεν ενεργοποιείτε; Για άμεση επισκευή της κεραίας  WiFi στο iPhone 7 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την κεραία  WiFi στο iPhone 7 Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 7 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το iPhone 7 Plus χάνει και ξαναβρίσκει την σύνδεση του συχνά.
 • Το iPhone 7 Plus δεν μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα.
 • Δεν ενεργοποιείτε το Wi-Fi στο iPhone 7 Plus.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 7 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μερικές φορές η ώρα επισκευής μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 1 ημέρα και αυτό έχει να κάνει με την ζημιά που έχει το iPhone 7 Plus. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώσουμε για τον επιπλέων χρόνο που ίσως χρειαστεί.

TOP