• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Επισκευή μητρικής πλακέτας σε Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S και σε όποιο εξάρτημα υπάρχει πρόβλημα. Πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του Scooter Xiaomi Mi 1S.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα - 5 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  2 μήνες - 6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επισκευη μητρικης σε Ηλεκτρικο Πατινι Xiaomi Mi 1S

Το ποιο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S είναι η βλάβη της μητρικής πλακέτας. Εφόσον χρειαστεί να σας επισκευάσουμε την μητρική στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S σας να ξέρετε ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Η εργασία είναι χρονοβόρα γιατί χρειάζεται πλήρες έλεγχος και επισκευή. Για επαγγελματική επισκευή της μητρικής στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα.

Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S χρειάζεται επισκευή εάν:

 • To Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S παραμένει κλειστό και δεν ανάβει.
 • Σας έχει πέσει υγρό στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S .
 • Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S χάνει διαρκώς μπαταρία.
 • Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S υπερθερμαίνεται
 • Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S κλείνει ξαφνικά.

Ανταλλακτικό:

Εφόσον χρειαστεί ανταλλακτικό το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S θα  χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ Γνήσια και ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Υπάρχουν μερικές συσκευές δεν αξίζει να επισκευαστούν. Εμείς σας ενημερώνουμε για το μέγεθος της βλάβης και για το αν σας συμφέρει να επισκευαστεί η συσκευή από πλευράς κόστους και βλάβης. Το κόστος επισκευής της μητρικής πλακέτας στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S περιλαμβάνει το ανταλλακτικό εφόσον χρειαστεί,  την εργασία και ΔΩΡΕΑΝ εσωτερικό καθαρισμό στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές στο Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 1S η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP