• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Επισκευή μητρικής πλακέτας σε Ηλεκτρικό ποδηλάτο Xiaomi Mi Qicycle 16 και σε όποιο εξάρτημα υπάρχει πρόβλημα. Πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του Ηλεκτρικού ποδηλάτου Xiaomi Mi Qicycle 16.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα - 5 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα στο Ηλεκτρικό ποδήλάτο Xiaomi Mi Qicycle 16 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  2 μήνες - 6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Ηλεκτρικού ποδηλάτου Xiaomi Mi Qicycle 16. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επισκευη μητρικης σε Ηλεκτρικο ποδηλατο Xiaomi Mi Qicycle 16

Το ποιο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" είναι η βλάβη της μητρικής πλακέτας. Εφόσον χρειαστεί να σας επισκευάσουμε την μητρική στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" σας να ξέρετε ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Η εργασία είναι χρονοβόρα γιατί χρειάζεται πλήρες έλεγχος και επισκευή. Για επαγγελματική επισκευή της μητρικής στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα.

Το Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" χρειάζεται επισκευή εάν:

 • To Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" παραμένει κλειστό και δεν ανάβει.
 • Σας έχει πέσει υγρό στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" .
 • Το Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" χάνει διαρκώς μπαταρία.
 • Το Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" υπερθερμαίνεται
 • Το Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" κλείνει ξαφνικά.

Ανταλλακτικό:

Εφόσον χρειαστεί ανταλλακτικό το Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" θα  χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ Γνήσια και ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Υπάρχουν μερικές συσκευές δεν αξίζει να επισκευαστούν. Εμείς σας ενημερώνουμε για το μέγεθος της βλάβης και για το αν σας συμφέρει να επισκευαστεί η συσκευή από πλευράς κόστους και βλάβης. Το κόστος επισκευής της μητρικής πλακέτας στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" περιλαμβάνει το ανταλλακτικό εφόσον χρειαστεί,  την εργασία και ΔΩΡΕΑΝ εσωτερικό καθαρισμό στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16". Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές στο Ηλεκτρικό ποδήλατο Xiaomi Mi Qicycle 16" η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP