• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος του MacBook, ενημέρωση για το κόστος και επισκευή κατόπιν συμφωνίας.
 • Χρόνος:

  5 - 10 ημέρες
 • Εγγύηση:

  3 - 12 μήνες
  Η εγγύηση της επισκευής εξαρτάται με την κατάσταση του laptop και έχει να κάνει μόνο με την συγκεκριμένη επισκευή και μόνο στο ανταλλακτικό που θα τοποθετηθεί. Η εγγύηση δεν καλύπτει υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.
 • Εγκατάσταση OSX:

  19,35 €
  Εγκατάσταση OSX, Βασικά προγράμματα,
 • Εγκατάσταση Windows:

  19,35 €
  Εγκατάσταση Windows, Βασικά προγράμματα, Drivers
 • Καθαρισμός MacBook:

  25,80 €
  Πλήρες εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός, αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχών HARDWARE που ίσως χρειαστούν.
 • Cloud Backup:

  15.72 €
  Cloud Backup χωρητικότητας 200GB για ένα χρόνο, παραμετροποίηση, οδηγίες

Επισκευη Μητρικης σε MACBOOK

Έπεσε νερό στο MacBook ή κάποιο άλλο υγρό; Πρέπει αμέσως να κλείσετε την συσκευή σας και να το φέρετε  για άμεση επισκευή στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την βλάβη στην μητρική του MacBook γρήγορα και οικονομικά με 3-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εργασία:

Η εργασία για την επισκευή της μητρικής στο MacBook διαρκεί περίπου 5-10 ημέρες στο κατάστημα μας. Είναι από τις ποιος δύσκολες επισκευές στο MacBook και καλό είναι να επισκευαστεί άμεσα ώστε να μην προχωρήσει η ζημιά περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε εσείς μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να παραλάβουμε το MacBook κατόπιν ραντεβού ή να μας στείλετε την συσκευή σας με την δωρεάν υπηρεσία courier που συνεργαζόμαστε. Το κόστος επισκευής μητρικής στο MacBook περιλαμβάνει το ανταλλακτικό εφόσον χρειαστεί, την εργασία και  ΔΩΡΕΑΝ εσωτερικό καθαρισμό του MacBook . Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του MacBook μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το MacBook η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

Χρειάζεται επισκευή μητρικής στο MacBook εάν:

 • Έχει πέσει νερό ή άλλο υγρό στο MacBook .
 • Δεν ανάβει καθόλου το MacBook
 • Κλείνει απότομα το MacBook
 • Υπερθέμανση του MacBook

Εγγύηση:

Η Εγγύηση για την επισκευή μητρικής στο MacBook είναι με 3-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εγγύηση περιλαμβάνει την επισκευή και το ανταλλακτικό εφόσον χρειαστεί που χρησιμοποιήθηκαν στο MacBook . Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επιπλέον πληροφορίες:

Η βλάβη από νερό πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Πρέπει να κλείσετε το MacBook και να μην προσπαθήσετε να το φορτίσετε ή να το ανοίξετε. Το να το τοποθετήσετε σε ρύζι δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ακόμα και αν η συσκευή λειτουργεί, είναι 100% σίγουρο ότι στο μέλλον θα σας βγάλει πρόβλημα μεγαλύτερο και ίσως και μη επισκευάσιμο. Ειδικά αν έχει πέσει νερό θάλασσας μπορεί να κάνει διάβρωση στο MacBook ακόμα και την πρώτη μέρα.

TOP