• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μικροφώνου Huawei P10 Lite με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei P10 Lite και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei P10 Lite. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Huawei P10 Lite

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο Huawei P10 Lite; Υπάρχει μειωμένη ένταση όταν σας ακούνε στο Huawei P10 Lite? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο Huawei P10 Lite ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο Huawei P10 Lite γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Huawei P10 Lite χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο Huawei P10 Lite δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο Huawei P10 Lite.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei P10 Lite είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του Huawei P10 Lite χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Huawei P10 Lite θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP