• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μικροφώνου Huawei P9 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  2 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei P9 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei P9. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Huawei P9

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο Huawei P9; Υπάρχει μειωμένη ένταση όταν σας ακούνε στο Huawei P9? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο Huawei P9 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο Huawei P9 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Huawei P9 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο Huawei P9 δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο Huawei P9.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei P9 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του Huawei P9 χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Huawei P9 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP