• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μπροστά κάμερας Huawei P10 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1 ώρα - 1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei P10 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei P10. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Huawei P10

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η μπροστά κάμερα του Huawei P10 δεν εστιάζει; Δεν μπορείτε να βγάλετε αγαπημένες selfie στο Huawei P10. Προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο Huawei P10 χωρίς αποτέλεσμα; Για άμεση επισκευή της μπροστά κάμερας στο Huawei P10 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την μπροστά κάμερα στο Huawei P10 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Huawei P10 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπροστά κάμερα του Huawei P10 δεν λειτουργεί.
 • Η Κάμερα του Huawei P10 δεν εστιάζει.
 • Η κάμερα του Huawei P10 βγάζει φωτογραφίες με 'σημάδια';

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei P10 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Huawei P10 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP