Στην repairpro θέλουμε και μπορούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά επισκευών πανελλαδικώς.

Γιατί λέμε καλύτερες και όχι χαμηλότερες:

Θα βλέπετε σχεδόν παντού ότι υπάρχουν αναφορές σε χαμηλότερες τιμές αλλά σπάνια στις καλύτερες τιμές.

  • Χαμηλότερη τιμή έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το τι πληρώνετε και όχι με την ποιότητα της δουλειάς και με τα ανταλλακτικά που ίσως χρειαστούν.
  • Καλύτερη τιμή έχει να κάνει με συνδυασμό και των 2, θα έχετε την ποιο επαγγελματική επισκευή και τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά. Στην repairpro έχουμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά και δεν πουλάμε τα χαμηλής ποιότητας για *αυθεντικά.

Στην repairpro χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς σε ποιότητα OEM και μόνο και ποτέ χαμηλής ποιότητας ή ανακατασκευασμένα (refurbished) για επισκευές iPhone, iPad, iPod, iMac, MacBook.

Στην repairpro ζούμε στις ίδιες εποχές και συνθήκες με όλο τον κόσμο και για αυτό προτιμούμε το χαμηλοτερο κέρδος και περισσότερους ευτυχισμένους πελάτες και όχι το μεγάλο κέρδος με λιγότερους πελάτες. Προτιμούμε να ρίξουμε τις τιμές μας και όχι την ποιότητα μας.

H repairpro είναι πολύ περισσότερα από μια απλή επισκευή, είναι μια εταιρεία που ζει από και προς τους πελάτες της με ειλικρίνεια, επαγγελματισμό και ευγένεια.

*ΔΕΝ υπάρχουν αυθεντικά (original) ανταλλακτικά για συσκευές apple (iPhone, iPad, iPod, iMac, MacBook, κτλ) παρά μόνο OEM, Super Copy, High Copy, Grade A+, Grade AAA, Grade R.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κώστα Βάρναλη 4, Περιστέρι 121 32
Τηλ: 210 29 26 900
[email protected]
www.repairpro.gr
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:30-20:00
Τρίτη: 09:30-20:00
Τετάρτη: 09:30-20:00
Πέμπτη: 09:30-20:00
Παρασκευή: 09:30-20:00
Σαββάτο : 09:30-15:30
Κυριακή: Κλειστά
TOP